Over ons

Over ons

Waarden

Zowel oog voor detail als zorg voor het milieu dragen wij hoog in het vaandel, daarom gebruikt DPGNet alleen milieu vriendelijke schoonmaakproducten. DPGNet werkt steeds met verantwoordelijke goed opgeleide mensen met de nodige ervaring. We streven naar tevreden klanten en gaan voor een perfect resultaat. Hierdoor kan DPGNet zowel onze trouwe als nieuwe klanten steeds een goede toekomstgerichte service aanreiken, die tevredenheid bereikt op lange termijn.

DPGNet biedt u oplossingen aan zoals u deze zelf nog niet zag en u heeft steeds uw persoonlijk aanspreekpunt. Wij bieden u een offerte op maat met persoonlijk advies, wij gaan doelbewust voor een totale aanpak, een goed resultaat en een tevreden klant!

Missie

Thuishulp met passie. Wij engageren ons, onze klanten zjn tevreden klanten en dat komt voornameijk omdat wij houden van onze job. Wijkomen met de glimlach om uw huishouden te verlichten. Wij staan er keer op keer om u die meerwaarde te bieden.

Visie

Onze missie is een betrokken partner te zijn, waarbij klanten centraal staan. Onze medewerkers geloven in onze missie en werken gemotiveerd mee om de gestelde doelen te halen. Steeds meer klanten ervaren ons als ‘ de oplossing’ op gebied van schoonmaaken.
Thuishulp

Uw beleving onze missie

Wij garanderen tevredenheid. Bel ons binnen 7 dagen na onze service op en wij komen tot bij u om een oplossing te zoeken.